I forbindelse med kursusdeltagelse tilbyder vi at ordne alt det praktiske for dig og dine medarbejdere. Vi tager os gerne af bestilling af fly-/færgebillet, booking af værelser og transport til og fra fly/færge.

Alle vores kurser afholdes på Jens Munksvej 1 – 9850 Hirtshals. Det er centralt placeret i det nordlige Danmark tæt på motorvej, færgehavn og lufthavn.

Under selve kurserne vil der blive serveret mad og drikke, som er inkluderet i kursusprisen.

Færge

Der er dagligt op til 8 afgange til/fra Hirtshals til/fra adskillige destinationer i hele Norden, og der er mulighed for at rejse om natten. Du kan f.eks. gå ombord i Stavanger om aftenen og være i Hirtshals næste morgen. Fjordline sejler regelmæssigt t il f.eks. Bergen, Stavanger, Kristianssand, Langesund og Oslo, og Color Line til Kristianssand og Larvik.

Fly

I Aalborg Lufthavn er der flere daglige, direkte fly til og fra blandt andet Oslo og Stavanger, og lufthavnen ligger ca. 45 minutters kørsel fra Hirtshals.

Ophold

Der er gode muligheder for spisning og overnatning på Motel Nordsøen, som ligger tæt på Hirtshals centrum. I samarbejde med motelletog hotel Skaga har vi en særaftale, hvilket betyder at man opnår en rabat, når man ved bestilling oplyser at man skal på kursus hos NOTA.